Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Tjenester

Vi utfører installasjon og vedlikehold på alle typer elektriske installasjoner.

Vi gir deg bistand i utarbeidelse av løsninger som du kan bli fornøyd med.

Styringssystemer

Styr lys og varme trådløst - som du betjener din egen TV!

Gira Funkbus styringssystem er helt uten ledninger. Systemet kommuniserer via radiosignaler, og er helt uavhengig av strømnettet.

Ved hjelp av trådløse, batteridrevne fjernkontroller og veggsendere, sendes signaler til mottakere som kan styre alle elektriske funksjoner i hjemmet ditt. Du kan f.eks. dimme lyset i stua mens du drikker kaffe hos nabo´n.

Bruksområder:

Lys- og varmestyring, solavskjerming, tyveri- og brannalarm, fjernbetjening mm. Dette fantastiske styringssystemet passer like godt i nye som i eksisterende elektriske anlegg.

 

Tilpassede brytere

Lysbrytere, dimmere og stikkontakter som er tilpasset DITT interiør!

Fra Gira - en av Europas største produsenter av installasjons-materiell - kan vi tilby et stort utvalg av brytere og kontakter i mange ulike farger, former og utførelser. Det er jo ikke sikkert at hvite brytere og kontakter passer til et lekkert, gjennomført interiør?

Kom og se hva som finnes!

Kommer du innom, kan du få mer informasjon og vareprøver på hjemlån - slik at du kan velge produkter som passer nøyaktig til ditt interiør og dine farger.

 

Innelys

Skap levende stemning med downlights og spotlights!

Moderne armaturer kan gi deg akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Lys som kan styres nøyaktig dit du vil - med ønsket lysstyrke.

Nye muligheter

Vi kan vise deg nye downlights som kan vippes 30 grader - og som kan brukes i alle rom - også på badet. Eller kanskje en stilren armatur med energibesparende lyskilde kunne være noe?

Trygg montering

Vi står selvsagt til tjeneste når det gjelder installasjon og fagmessig montering av armaturer. Dette er spesielt viktig ved installasjon av downlights.

Velkommen til en hyggelig belysningsprat!

 

Varmeovner

Stort utvalg i varmeovner og varmestyring fra Nobø!

Mye å velge mellom

Nobøs varmeovner er ikke som vanlige panelovner. Du kan få dem som lukkede miljøpaneler, gjennomstrømningsovner, speilpanelovner, glassovner, lavtbyggende ovner for bygg med store vinduer. Eller ovner med lavtemperert overflate.

Du har styringen

Fra de enkleste «sparepluggene» - termostater som plugges inn i den enkelte ovnen - til avanserte styringssystemer som senker eller slår av og på strømmen slik du ønsker.

Nå kan du til og med få panelovner på hytta som kan styres via din mobiltelefon eller over internett!

Sikringsskap

Er du eier av et brannfarlig sikringsskap? Da bør du snakke med oss ...

Mer enn 7.000 boligbranner i Norge hvert år skyldes svikt, feil eller slitasje i det elektriske anlegget. Og det er faktisk du som har ansvaret hvis noe skulle skje.

Gamle skrusikringer?

Ligner sikringsskapet ditt på bildet, bør du vurdere å la oss ta en gjennomgang av ditt elektriske anlegg. Vi kan skifte til automatsikringer som aldri skal skiftes igjen, og vi kan oppdatere «innmaten» i skapet slik at både mennesker, dyr og eiendom får langt bedre beskyttelse enn før.

Ta kontakt med oss, så gir vi deg et godt tilbud med besøk hjemme hos deg, med befaring av anlegg og en anbefaling om hva som bør gjøres.
Det kan bli din mest lønnsomme investering noensinne ...

parepærer

Det er god økonomi å bytte til Philips sparepærer!

Like enkelt som å skifte vanlige lyspærer

Det er enkelt å bytte til Philips sparepærer. Du skrur rett og slett ut den gamle lyspæren - og inn den nye sparepæren.

Spesielt der lyset står mye på, eller der pæren sitter vanskelig til og er vrien å få skiftet, er det både tid og penger å spare.

Hundrelapper - eller tusenlapper å spare?

En sparepære på 20 watt vil gi like mye lys som en vanlig pære på 100 watt ville klare. De fleste husholdninger har ganske mange lyspærer når man teller etter. Når du tenker på at hver eneste sparepære i løpet av sin levetid sparer deg for mellom 100 og 150 kroner, skjønner man enda bedre hvorfor de heter sparepærer.

 

Utelys

La utelyset ønske dine gjester velkommen!

Nå kan vi levere flere ulike modeller av klassiske og eksklusive utelamper - med hele 20 års garanti mot korrosjon!

De fleste lampene kan leveres med energibesparende lysrør som sparer deg for kroner og som varer i årevis før de skal skiftes.

Automatisk utelys?

Vi anbefaler å kombinere utebelysning med automatisk lysstyring. Det betyr at lyset tennes når mørket faller på. Om morgenen slukkes det automatisk. Eller du kan velge at lyset skal tennes når noen nærmer seg inngangsdøren.

Snakk med oss om mulighetene!

 

Gulvvarme

Gulvvarme gir suveren varmekomfort!

På bad og i våtrom

Vi kan tilbyr en virkelig lavtbyggende gulvvarmeløsning.

Leverandørene av disse produktene har lang erfaring i Norge med varmekabelmatter
- en løsning som velges av stadig flere.

Under parketten på stua?

Vi leverer også en helt spesiell varmekabelmatte som legges som underlag for parkett istedet for tradisjonelt underlag. Naturligvis uten at parketten tar skade av varmen.

Det er viktig at elektrisk gulvvarme blir fagmessig installert.

Ta kontakt med oss, så forteller vi deg noen av de smarte løsningene som varmer og varmer ...