Elektro 1 Tønsberg AS

Lad batteriene med Movel

Trenger ditt borettslag, sameie eller bedrift hjelp til drift av ladeanlegg for elbil? Movel er en uavhengig ladeoperatør som tilbyr skreddersydde ladeløsninger til fellesskapets unike behov og ønsker - så blir det mindre stress for styreleder. Og det blir ingen påslag på strømmen!

En som holder armen ut av et bilvindu, på biltur i solnedgang

Fjern lade-stresset med Movel - de tilbyr god kundestøtte til ladeanlegg for biler i borettslag og sameier, så slipper du å administrere ladingen. Dette gjør hverdagen lettere for beboere og styremedlemmer.

Elbillading til borettslag og sameier

Tjenester fra Movel innebærer blant annet at de tar ansvar for driften av ladeanlegget. Styret i borettslaget eller sameiet slipper dermed å bekymre seg for vedlikehold og arbeid på elbilladere. Movel har god support, og beboere kan ringe direkte til Movels supporttelefon for spørsmål eller problemløsing. 

Driften inkluderer smart strømstyring og automatisk oppdatering av programvaren i ladestasjonene, samt administrasjon av etterinstallasjoner. I tillegg tar Movel seg av avregning og fakturering av strømforbruk. 

Les også: Skreddersydde ladeanlegg til borettslag og sameier 

Movel tilbyr tjenester for lading av elbil

Du lader batteriene, Movel drifter resten.


Ladestasjoner

Movel tilbyr ulike typer ladestasjoner for både privat- og offentlig bruk. Dette inkluderer hurtigladere og standardladere, som kan benyttes til å lade alle typer elbiler.

Enkel oversikt over ladingen

Movel gir brukerne tilgang til et stort nettverk av ladestasjoner over hele landet. Brukere kan enkelt finne ladestasjoner i nærheten, starte og stoppe ladingen, og betale for ladingen via "Min side". Du kan ofte også bruke bilens egen app for god oversikt over ladingen.

Ladepakker

Movel tilbyr ulike ladepakker for borettslag, samaier, bedrifter og organisasjoner som ønsker å tilby lading til sine beboere, ansatte eller kunder. Pakkene kan tilpasses etter ditt behov. Ladepakkene inkluderer tilgang til en eller flere ladestasjoner med støtte for administrasjon og fakturering.

Movel har ekspertise på elbillading og ladeanlegg i borettslag og sameier. Få minimalt med arbeid for styret, og rettferdig fordeling av kostnadene med tjenester fra Movel.

Unike egenskaper og fordeler

Med Movel kan du enkelt tilpasse hverdagen etter ditt behov. Du får unike ladetjenester som er skreddersydd til ditt borettslag, sameie, bedrift og organisasjon. Movel har et fokus på bærekraft, og de har tilgang til et stort nettverk av ladestasjoner. Movel skiller seg ut fra andre leverandører på markedet, med svært brukervennlige ladestasjoner og app, og tilpasningsdyktige ladepakker. 

Fordelene med at Movel eier strømabonnementet

  • 24/7 supporttjenester
  • Gjør ladingen enklere for beboere i borettslag og sameie
  • Reduserer arbeid for styremedlemmene
  • Kostnadene blir rettferdig fordelt
  • Du får ingen påslag på strømmen, Movel viderefakturerer strømprisen for deg
  • Spotpris på strøm fra Nord Pool + 0,- øre
  • Betal kun for strømmen du bruker, strømstøtte fra myndighetene ligger spesifisert i fakturaen
  • Om boligselskapet har avtale hos Movel betaler beboere fast 59kr per måned

Ladeanlegg for næring: partnere og installatører

En dame som lader elbilen sin

Ladeanlegg for næring: partnere og installatører

Movel er en forutsigbar og pålitelig leverandør av tjenester for drift av ladeanlegg for elbiler. OBOS og DNB Autolease er blant kundene som har valgt Movel som en foretrukket leverandør. Movels gode rennomé er bygget på solid leveranse og fornøyde kunder. Lyst til å lese mer om Movel? Da kan du trykke her.   

Kom igang i dag!

Er du usikker på hvilken ladeløsning som passer best til ditt behov? Dette hjelper vi deg med! Snakk med en av våre dyktige elektrikere om elbillading.